برگزاری کارگاه آموزشی مجازی آشنایی با آیین نامه و شیوه نامه اجرایی انضباطی دانشجویان جدید الورود
به اطلاع می رساند نظر به اهمیت آشنایی دانشجویان جدیدالورود با آیین نامه و مقررات انضباطی دانشگاه، کارگاه آموزشی با همین عنوان در روز پنج شنبه مورخ 04 / 09 / 1400 از ساعت 9 لغایت 11:30 به صورت مجازی و آنلاین توسط اعضای شورای انضباطی دانشجویان دانشگاه برگزار خواهد شد . حضور کلیه ی دانشجویان ورودی نیمسال دوم1399-1400 و نیز نیمسال اول 1400-1401 در این دوره ی آموزشی الزامی می باشد . همچنین سایر دانشجویانی که تاکنون در کارگاه آشنایی با آیین نامه انضباطی در سنوات قبل شرکت نداشته اند می توانند در دوره ی مذکور شرکت نمایند . پس از پایان این دوره از دانشجویان آزمون به عمل آمده و در صورت کسب حدنصاب نمره ، گواهی صادر خواهد شد . بدیهی است عواقب ناشی از عدم حضور ، به عهده ی دانشجو خواهد بود . خواهشمند است دستور فرمایید در زمان فوق الذکر کلاس آموزشی برگزار نگردد و مراتب به نحو مقتضی به اطلاع دانشجویان رسانده شود.
لینک ورود به کلاس انلاین:

منبع:
دانشکده پیراپزشکی
تعداد بازدید:
تاریخ:
1400/09/01
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

کد امنیت